Ballina

Bleni licencë origjinale të drejtimit; Bleni Pasaportën Online; Licencë e regjistruar e shoferit të rremë; Paratë e falsifikuara; Certifikata e Vdekjes dhe të tjerët:

Dyqani ynë me një ndalesë për të blerë një licencë origjinale të vozitjes, para të falsifikuara dhe dokumente të tjera:

Këtu në kundërpeshë, ne sigurojmë rregullisht leje drejtimi të regjistruar, para të falsifikuara, pasaporta origjinale, karta qëndrimi të regjistruara, çertifikata të regjistruara të lindjes dhe çertifikata të vdekjes. Shërbimet tona janë më të shpejtat që mund të merrni në internet globalisht. Ne ofrojmë një licencë drejtimi origjinale brenda një jave pune dhe e dërgojmë atë drejtpërdrejt në adresën tuaj postare. Ne filluam në vitin 2009 duke shitur licencat e shoferit të rremë në Evropë dhe Sh.B.A. Që atëherë, organizata jonë është rritur për të ofruar më shumë shërbime, përfshirë dokumente të regjistruara në të gjithë kontinentet. Kliko Këtu për të lexuar më shumë rreth nesh ose kliko Këtu për të na kontaktuar.

Dallimi midis licencës së shoferit të vërtetë dhe licencës së shoferit të rremë që vlen për pasaportat dhe dokumentet e tjera

Për patentë shoferin dhe çdo dokument tjetër që blini në këtë uebfaqe, ndryshimi midis lejes së drejtimit të vërtetë ose lejes së drejtimit origjinal dhe lejes së drejtimit të rreme është kryesisht regjistrimi. Ne shtypim të gjitha licencat e shoferit tonë në materiale me cilësi shumë të lartë. Sidoqoftë, gjithmonë bëjmë një regjistrim të parë për dokumentet e regjistruara. Procesi i regjistrimit është i shtrenjtë. Për rastin e lejes së drejtimit, Gjatë regjistrimit, Ne paguajmë zyrtarë që bashkëpunojnë me ne në departamentin e transportit për të futur të dhënat tuaja në bazën e të dhënave. Pasi të përfundojë procesi i regjistrimit, na është dhënë një numër i licencës së drejtimit për të përdorur në Regjistrimin e lejes suaj. Ky proces është i ngjashëm kur blini një pasaportë ose ndonjë dokument tjetër nga ne. Prandaj, Kur ti na kontaktoni për të blerë leje drejtimi origjinale, thuani qartë se jeni duke blerë një licencë të regjistruar të automjetit dhe shërbimi ynë do t'ju japë informacionin e nevojshëm në varësi të vendit ku jeni. Ju mund të klikoni në cilindo nga shërbimet e mëposhtme për të parë se çfarë bëjmë: "Patentë","Pasaportë","Karta e vendbanimit"Dhe"Asistenca e Vizave"

Politika e privatësisë për licencën e regjistruar të automjeteve dhe dokumentet e tjera:

Shtë e rëndësishme që ju të dini se çfarë informacioni ju lejohet të lëshojë për klientët tanë të kujdesit ndaj klientit dhe çfarë nuk ju lejohet të lëshojë. Vini re se jo nga klientët tanë të kujdesit ndaj klientit duhet të kërkojnë një fotografi të kartës tuaj të vizës ose numrave të kartës tuaj të kreditit. Sidoqoftë, nëse bleni patentë shofer origjinal nga ne. Konsulentët tanë të shërbimit duhet të kërkojnë nga ju informacionin e nevojshëm personal për regjistrimin e lejes suaj origjinale. Ju mund të jeni të sigurt se këto informacione nuk hyjnë në duart e palëve të treta të padëshiruara. Konfidencialiteti në trajtimin e informacionit tuaj është një qëndrueshmëri e biznesit tonë. Ju mund të jeni të sigurt se informacioni që marrim nga ju nuk publikohet në internet ose rrjedh nga serverët tanë të sigurt me çfarëdo mënyre. vetëm na kontaktoni dhe merrni dokumentet tuaja në kohë rekord.

Kontrolli i cilësisë për pasaportat e vërteta dhe dokumentet e tjera

Cilësia e pasaportave tona është legjendare. Kur blini një pasaportë të rreme ose të regjistruar nga kompania jonë, ju merrni një gjendje të një dokumenti arti. Ne i azhurnojmë printerët tanë rregullisht për t'u takuar me teknologjinë e re të pasaportave dhe skanimet bio metrike. Bleni një pasaportë të BE-së nga ne dhe do të duhet të vendosni informacionin tuaj duke përfshirë fotot e printimeve të gishtërinjve tuaj për t'u përputhur me teknologjinë e skanimit bio metrik. Për pasaportën e rreme, do të jeni të lirë të përdorni një emër të ri. Sidoqoftë, ne do t'ju këshillojmë që të përdorni foton tuaj në pasaportat e rreme në mënyrë që të duket si ju.

Cilësia e shtypjes së pasaportave të rreme me ne vlen edhe për të gjitha dokumentet e tjera. Ne jemi gjithmonë në shërbimin tuaj. Klikoni këtu dhe lexoni më shumë rreth pasaportave tona.

Identiteti i plotë i ri

Ne ofrojmë paketa plotësisht të reja identiteti. Paketa e re e identitetit do t'ju kërkojë të: Blini një certifikatë lindjeje, të blini një letërnjoftim të rreme, të blini një pasaportë të re dhe një patentë të regjistruar. Kostot e paketave tona të plotë të identitetit vijnë me zbritje sepse duke pasur disa dokumente ligjore do ta bëjnë më të lehtë për dokumentet e tjera të regjistruara.

Paratë e rreme

Ne jemi ekspertë në faturat e falsifikuara. Ne jemi te specializuar në bonot e euros dhe dollarit. Departamenti ynë i shënimeve të falsifikuara shtyp dhe shpërndan para të pastra me numra serik të regjistruar të kopjuar. Ne shtypim para në pllaka të mira dhe ndihmojmë në mënyrë të barabartë me transaksionet ndërkombëtare dhe SSD. Kemi klientë të rregullt për para të falsifikuara, si dhe referime.

Bleni Certifikatën e Vdekjes Fake

Në licencën e falsifikimit, ne ofrojmë çertifikata të vdekjes për njerëzit në nevojë. Ne e bëjmë këtë urgjentisht në mënyrë që certifikata e vdekjes të mund të përdoret për të bërë pretendime për transaksione bankare nga i afërmi i të afërmve. Certifikata e vdekjes është po aq një dokument i dobishëm në shumë raste dhe vjen në dispozicion kur të jetë nevoja. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të na kontaktoni me informacionin e nevojshëm.