Shërbimet tona përfshijnë: (Blej licencën e shoferit origjinal, Bleni letra false, Bleni pasaporta, shënime të falsifikuara, SSD zgjidhje të parave të zeza dhe shumë më tepër:

Ne jemi të përbërë nga departamente të ndryshme që merren me shërbime në lidhje me të gjitha produktet me të cilat punojmë. Ndihma për shërbimin tonë ndaj klientit është e shpejtë, e sjellshme dhe e disponueshme në çdo kohë të ditës. Shumica e shërbimeve tona janë prezantuar tashmë në tonë Home page. vetëm për një përmbledhje të shkurtër para se të futemi në shënime të shkurtra, shërbimet tona përfshijnë prodhimin ose shpërndarjen e: patentë shoferit, pasaportat, kartat e rreme të identitetit, blini ndihmë për vizë, Blej lejen e qëndrimit Zgjidhja e parave të zeza SSD, shënimet e falsifikuara dhe shumë më tepër.

Për të blerë një leje drejtimi në këtë faqe interneti ju jep përvojën më të thjeshtë, më të shpejtë dhe më siguruese që mund të keni. Kur blini një patentë të regjistruar të shoferit nga ne, mund të jeni i sigurt se jeni në gjendje të përdorni patentën e shoferit edhe një pikë kontrolli sigurie. Kemi qindra leje shoferi.

Ne përdorim mikro të shtypura identike si në PVC tonë, ashtu edhe në hologramë, sepse i transferojmë burime një kompanie kineze me një printer të kompensuar të shtrenjtë.

Nëse keni nevojë për një pasaportë të dytë për të udhëtuar në botë për ndonjë arsye, ne jemi këtu për ju. klientët që blejnë pasaporta origjinale ose pasaporta origjinale ose pasaporta të regjistruara nga ne, në përgjithësi janë njerëz që dëshirojnë të udhëtojnë të paidentifikuar, ose njerëz që nuk mund të marrin një pasaportë origjinale nga qeveria e tyre për një arsye ose një tjetër. Disa nga klientët tanë kanë pasaportat e para të sekuestruara nga qeveria e tyre dhe ata thjesht duan të shpëtojnë.

Për të përdorur një pasaportë të falsifikuar me sukses dhe me vetëbesim, duhet të siguroheni që është një pasaportë e regjistruar. Ne mund t'ju sigurojmë një pasaportë të regjistruar nga 5 ditë në 12 ditë në varësi të vendit tuaj.

Merrni një karton jeshil, bëhuni një rezident i përhershëm dhe çështje të tjera të rezidencës. Qoftë duke kërkuar të aplikoni për zëvendësim ose rinovim, udhëzuesi ynë mund të ndihmojë. Kartat tona jeshile ju japin autorizimin për të jetuar dhe punuar në SH.B.A. në një bazë të përhershme.

Merrni një karton jeshil, bëhuni një rezident i përhershëm dhe çështje të tjera të rezidencës. Qoftë duke kërkuar të aplikoni për zëvendësim ose rinovim, udhëzuesi ynë mund të ndihmojë. Kartat tona jeshile ju japin autorizimin për të jetuar dhe punuar në SH.B.A. në një bazë të përhershme.

Ne nuk e lëmë atë deri në një debat. Ne ofrojmë shërbime më të mira të parave të falsifikuara. Shënimet tona janë Cilësia e shkallës AAA +. Ne gjithashtu shesim dhe ofrojmë shërbime dhe zgjidhje për pastrimin e parave. Hollograme dhe shirita holografikë, mikro-shkronja, Ink dhe fije metalike, filigranë, IR detekton, tipare ultra-violet, shihni përmes veçorive dhe numrave të ndryshëm serik. Këto karakteristika bëjnë që faturat tona të jenë 100% të pazbuluara, 100% të sigurta dhe të sigurta për t’u përdorur në cilëndo nga këto zona: BANES, CASINO, ATM, CHANGERS PARA, DYT. Ata janë 100% të pazbuluar. Dorëzimi bëhet nga shërbimet e korrierit dhe duhen 2-3 ditë për tu dorëzuar në çdo vend.

vizat

Ne lëshojmë viza që do të vërtetohen nga ambasada ose konsullatat. Kjo do t'ju lejojë të udhëtoni në çdo vend dhe të aplikoni për pranim. Zyrtarët e imigracionit do t'i vërtetojnë ato pasi të paraqiten në portin e hyrjes për shkak të aftësive të tyre. Ne gjithashtu vendosim pulla dhe viza në pasaportat / dokumentet tashmë ekzistuese me një çmim të përballueshëm.

SSN (me kartelë)

Ne lëshojmë numra të sigurimeve shoqërore (me karta) që do të lejojnë që të ardhurat tuaja të gjurmohen dhe përdoren për t'ju identifikuar dhe do të keni mundësi të hapni llogari bankare dhe të ndërtoni regjistrime të reja krediti me SSN-të që ne ofrojmë.

Numri Kombëtar i Sigurimeve Britanike

Kërkoni përfitime, merrni kujdes shëndetësor falas dhe madje kërkoni strehim të subvencionuar ose hapni një llogari bankare.

Hacking i bazës së të dhënave

Ne fshijmë të dhënat kriminale dhe futim detaje të reja të klientit (ëve). Këto përfshijnë printime të gishtërinjve dhe skanime të syve.

Certifikatat, gradat, diplomat

Certifikatat e Trajnimit, GCSE, nivelet A, Diplomat e Shkollave të Mesme, Certifikatat, GMAT, MCAT dhe Certifikatat e Provimit të LSAT, Shkollat ​​e Shkollave të gjitha me një emër krejtësisht të ri të lëshuar dhe regjistruar në sistemin e të dhënave të qeverisë.

Ne prodhojmë çertifikata për teste gjuhësh të ndryshme në të gjithë botën, përfshirë:

Albanian : IELTS, TOEFL, TOEIC, CaMLA, EFSET, ECCE, ECPE, MELAB, MTELP dhe ESOL
korean : Test i aftësisë në Testin e aftësisë së gjuhës Koreane
kinez : Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK)
holandez : CNaVT dhe NT2
francez : DELF, DALF dhe TNF
gjermanisht : Deutsches Sprachdiplom Stufe I dhe II, TestDaf dhe NTD
italian : CELI, CILS dhe PLIDA
polonisht : Provimet e çertifikatave në polonisht si gjuhë e huaj
Spanjisht : DELE dhe CELU
portugalisht : CELPE-Bras dhe CAPLE
rusisht : TORFL
japonez : JLPT dhe NNS

Certifikatat e gjuhës evropiane (TELC)

bleni patentë të ri të padeklaruar të falsifikuar

Si Ne Paketojmë dhe Dërgojmë Faturat tona të Falsifikuara

Pako kartëmonedhash me VESHJE SERIKE për të siguruar që kartëmonedhat janë të mbrojtura nga dëmtimet, rrjedhjet, humbjet ose inspektimet nga autoritetet e aeroportit dhe shumë të sigurta dhe të sigurta për shpërndarje. Ne kryesisht përdorim shërbime si dorëzimi 2GO, DHL, USPS, UPS, TNT DHE shërbimet e ofrimit të FedEx. Porosia jonë minimale është 5000 falsifikim i rremë për 500 - Transporti është falas. Fytyra për ballë Paratë e dorëzimit do të jenë orari. Disa njerëz do të duan që unë t'i dërgoj agjentët e mi tek ata në mënyrë që ata të mund të blejnë direkt, por që unë të dërgoj agjentët e mi. Duhet të jetë një mënyrë minimale që dëshironi të blini. 100,000 shënime false të falsifikuara për 15000 kur bëhet fjalë për blerje ballë për ballë.

bleni patentë të ri të padeklaruar të falsifikuar