Ne prodhojmë pasaporta të vërteta dhe të rreme. Pasaportat e Reja do të kenë të gjitha informacionet tuaja të regjistruara në sistemin e bazës së të dhënave të vendit dhe nëse Pasaporta kontrollohet në Aeroport, të gjitha informacionet tuaja do të paraqiten në makinën e kontrollit të të dhënave, kështu që Pasaporta do të jetë e ligjshme. Ne prodhojmë pasaportë të rreme për disa klientë që dëshirojnë të përdorin Pasaportën vetëm për qëllime kamuflazhi dhe nuk kanë ndërmend ta përdorin atë në mënyrë të ligjshme. pasaportë Dukeni njësoj si ajo e vërtetë me të njëjtën cilësi dhe veçori të fshehta. E vetmja e ndryshme është se kjo pasaportë Fake nuk do t'i ketë të dhënat e regjistruara në sistem. Kështu që nëse kontrollohet në çdo skanim të aeroportit do të zbulojë Fake. Kështu që, ne gjithmonë i këshillojmë klientët tanë të na lejojnë t'i prodhojmë atyre Pasaportën e Vërtetë, në mënyrë që ata ta shfrytëzojnë ligjërisht. bleni pasaportën e prodhuar mirë në internet

SHËNIM:

Ne nuk i këshillojmë klientët tanë të përdorin dokumentet tona të rreme ose të paregjistruara për transaksione ligjore, sepse mund të dilni në probleme nëse informacioni është verifikuar në sistemin e bazës së të dhënave. Sidoqoftë, ne gjithmonë i këshillojmë klientët tanë të na lejojnë të prodhojmë dokumentet Real nëse dëshirojnë të përdorin dokumentin.

A keni kërkuar një pasaportë, SSN, patentë shofer, ID, çertifikatë lindjeje, diplomë apo ndonjë dokument tjetër? apo ndoshta për të blerë pasaportë për një Australian apo një dokument Kanadez? është pasaportë false apo e vërtetë, SSN, patentë shoferi, letërnjoftim, çertifikatë lindjeje, diplomë apo ndonjë dokument tjetër? Ju lutemi "Mos kërkoni më tej", kurioziteti juaj ju ka ulur në vendin e duhur, nëse jeni i vendosur në Amerikë, Australi, Afrikë, Azi ose Evropë për sa kohë që keni një Kuti të vlefshme PO ose Adresa e Shtëpisë ne do të sigurohemi që problemi të ketë mbaruar . Për më shumë informacion, Na Kontaktoni për më shumë udhëzime. WhatsApp: +380 (68) 579 81 32