Licencë kanadeze

Leje dhe leje Kanadeze

Leje dhe leje Kanadeze

Për të bërë biznes në Kanada, dhe për të përmbushur rregullat e qeverisë, mund t'ju duhet një shumëllojshmëri e licencave kanadeze dhe lejeve nga nivele të ndryshme. Na kontaktoni Sot për të blerë licencat dhe lejet kanadeze në internet. Whats-app: +380 68 684 8241

Përdorimi lejet dhe kërkimet e licencave për të zbuluar se cilat mund të aplikojnë në biznesin tuaj. Ju lutemi vini re se ndërsa shumica e provincave dhe territoreve janë të përfaqësuara në kërkim, shumë komuna dhe sektorë të industrisë nuk janë përfshirë.

Për më tepër, biznesi juaj mund të ketë nevojë të përputhet me rregullore ose detyrime të tjera që nuk përfshijnë leje dhe licenca.

Kanadë

Alberta

 • Përshpejtues shëndetësor TEC
  Zbatohet vetëm për: ALBERTA

  Nëse jeni duke zhvilluar një pajisje të re mjekësore ose farmaceutik, bioteknologji ose produkt shëndetësor natyror, ndihmoni me rregullat dhe rregulloret e miratimit.

 • Kërkoni Rregulloret e Albertës
  Zbatohet vetëm për: ALBERTA

  Përdorni këtë kërkim për të gjetur të gjitha aktet dhe rregulloret e propozuara dhe të aprovuara të Qeverisë së Albertës që mund të zbatohen për biznesin tuaj.

 • Praktika të padrejta - Akti i Tregtisë së Drejtë
  Zbatohet vetëm për: ALBERTA

  Gjeni nëse keni nevojë për të licencuar biznesin tuaj në përputhje me Alberta's Akti i Tregtisë së Drejtë.

British Columbia

 • FrontCounter pes
  Zbatohet vetëm për: COLUMBIA BRITANIK

  Nëse keni një biznes në miniera, pylltari, bujqësi ose tokë dhe ujë, mund të merrni ndihmë për aplikime, licenca dhe leje.

New Brunswick

Newfoundland dhe Labrador

Nova Scotia

 • Qasja në Nova Scotia
  Zbatohet vetëm për: SKOCIA E RE

  Gjeni se si ta regjistroni biznesin tuaj, të merrni lejet dhe licencat e kërkuara dhe të merrni informacione mbi programet dhe shërbimet e qeverisë provinciale.

 • Navigatorët e biznesit
  Zbatohet vetëm për: SKOCIA E RE

  Merrni një ndihmë një për një për të identifikuar rregullat, rregulloret, lejet dhe licencat që ju nevojiten për të drejtuar biznesin tuaj në Nova Scotia.

 • Shërbimi Online i Skocisë për Biznes
  Zbatohet vetëm për: SKOCIA E RE

  Përdorni këtë shërbim online për të aplikuar, menaxhuar dhe paguar regjistrimet, lejet dhe licencat e biznesit tuaj në Scotia.

Ontario

Quebec

 • Lejet - Bujqësia, Peshkimi dhe Ushqimi
  Zbatohet vetëm për: Quebec

  Zbuloni se çfarë leje do t'ju duhet nëse jeni të angazhuar në peshkim tregtar dhe akuakulturë në Quebec.(vetëm në frëngjisht)

 • Licencë e distributorit të filmit
  Zbatohet vetëm për: Quebec

  Gjeni se si të aplikoni për licencën e një distributori nëse doni të shisni, merrni me qira, hua ose tregtoni kopjet e filmave në Quebec.(vetëm në frëngjisht)

 • Vërtetim për rezidencat e të moshuarve privatë
  Zbatohet vetëm për: Quebec

  Mësoni në lidhje me rregulloret dhe procedurat që duhet të ndiqni për të hapur një vendbanim të të moshuarve privatë.(vetëm në frëngjisht)

 • Leja - Taksa e duhanit
  Zbatohet vetëm për: Quebec

  Mësoni në lidhje me lejet që ju nevojiten nëse biznesi juaj prodhon, transporton, shet ose ruan duhanin në Quebec.

 • Lejet - Taksa e karburantit
  Zbatohet vetëm për: Quebec

  Mësoni për lejet që ju nevojiten nëse biznesi juaj mbledh, importon, rafinon ose bart karburant në Quebec.

 • Konkurse promovuese (Quebec)
  Zbatohet vetëm për: Quebec

  Mësoni rreth rregulloreve dhe procedurave për mbajtjen e një konkursi promovues për fitim, ku vlera totale e çmimeve që do të jepen tejkalon 100 dollarë.(vetëm në frëngjisht)

 • Rregullore për ndërmarrjet e shërbimit të ofrimit të njëpasnjëshme
  Zbatohet vetëm për: Quebec

  Mbani të informuar për rregulloret dhe lejet e kërkuara për të ofruar shërbime ose kurse të përhapura në disa ditë ose javë në këmbim të shpërblimit.(vetëm në frëngjisht)

Leje dhe leje Kanadeze

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

× Klikoni Këtu Na Dërgo Mesazh WhatsApp